7 kroků, jak naplnit elektronickou cigaretu

Pokud jste nováčkem v oblasti e-cigaret, může se zdát naplnění Vaší e-cigarety složité. Ale nebojte, je to velmi jednoduché, pokud víte, jak na to! V tomto článku Vám ukážeme krok za krokem, jak správně naplnit Vaši e-cigaretu a začít si užívat oblíbené příchutě z MixVape.

Krok č. 1 -  Připravte si vše potřebné

Před naplněním se ujistěte, že máte e-liquid, Vaši e-cigaretu a čistý hadřík nebo papírový ubrousek na případné vyteklý e-liquid.

Krok č. 2 -  Otevřete zásobník e-cigarety

Většina e-cigaret má šroubovací víčko nebo způsob, jak se dostat k zásobníku. Otočte e-cigaretu a odšroubujte nebo otevřete dno zásobníku.

Krok č. 3 -  Naplňte zásobník e-liquidem

Držte e-liquid ve šikmém úhlu a pomalu nalévejte e-liquid do zásobníku, ale vyhněte se středu, kde je vzduchový kanál. Nepřelévejte zásobník nad maximální kapacitu.

Krok č. 4 -  Uzavřete zásobník

Jakmile máte zásobník naplněný, pevně, ale opatrně, zašroubujte nebo uzavřete dno zásobníku.

Krok č. 5 -  Nechte e-liquid usadit

Pokud jste právě vyměnili hlavu atomizéru, doporučujeme počkat několik minut, než začnete vapovat. Toto zajišťuje, že vata v atomizéru je plně nasáklá a zabrání přepálení.

Krok č. 6 -  Zkontrolujte těsnění

Ujistěte se, že všechny části jsou správně a pevně spojeny, aby se zabránilo úniku e-liquidu.

Krok č. 7 -  Začněte vapovat a užívejte si!

Po několika minutách čekání můžete začít vapovat a užívat si oblíbené příchutě z MixVape.

Doufáme, že tento průvodce Vám pomohl lépe pochopit, jak správně naplnit Vaši e-cigaretu. Pokud máte další dotazy nebo potřebujete doporučení na e-liquidy, neváhejte nás kontaktovat nebo navštívit naše webové stránky Mixvape. Užijte si vape zážitek!