Jak připravit elektronickou cigaretu do letadla?

Před odletem si vždy zkontrolujte pravidla ohledně přepravy e-cigaret a jejich součástek. Nechte si Váš vapovací zážitek bez stresu!

Příprava e-cigarety na cestu

Když se chystáte na cestu letadlem a chcete si s sebou vzít svou elektronickou cigaretu (e-cigaretu), je důležité dodržovat pravidla a pokyny leteckých společností. Jak to udělat správně a bez problémů? Podívejme se na klíčové kroky:

Můžete si vzít vape do letadla v příručním zavazadle?

Každá letecká společnost má specifická pravidla pro přepravu elektronických cigaret. Například u společnosti British Airways si můžete vzít e-cigaretu do příručního zavazadla, ale je důležité dodržet omezení týkající se baterií a e-liquidů. Eastern Airways umožňuje e-cigarety na palubě, ale bez možnosti doplňování. Zjistěte si konkrétní pravidla Vaší letecké společnosti, abyste byli na vše připraveni.

Můžete si vzít vaping kapalinu do letadla?

Přeprava e-liquidů a náplní do letadla má také svá pravidla. U některých společností je nutné mít vapingové kapaliny zabaleny v průhledném plastovém sáčku, a to v rámci limitu 100 ml na láhev. Emirates dokonce požaduje, aby byly kapaliny v průhledném sáčku uloženy v rámci dovolené kapacity tekutin. Každá společnost může mít své specifické požadavky, takže se určitě radši buďte informování předem.

Používání e-cigarety v letadle

Při používání e-cigaret v letadle je důležité dbát na ohleduplnost k ostatním cestujícím. Některé společnosti jako EasyJet dovolují přepravu e-cigaret a náhradních baterií v příručním zavazadle, ale používání je povoleno jen na určitých místech v letadle.

Zásady hlavních leteckých společností týkajících elektronických cigaret

Různé letecké společnosti mají různá pravidla ohledně přepravy e-cigaret a jejich součástek. Od British Airways po Ryanair, každá společnost má své omezení a požadavky. Například Qantas umožňuje maximálně 20 baterií v příručním zavazadle, zatímco Virgin Atlantic Airways povoluje přenášet baterie v příručním zavazadle. Vždy si zjistěte aktuální pravidla, abyste mohli v klidu cestovat a vapovat na palubě.

Pamatujte, že informace se mohou měnit, a proto je důležité se vždy předem informovat u konkrétní letecké společnosti. Pokud budete dodržovat pravidla, můžete si naplno užít svůj vapingový zážitek i během letu. A pokud budete potřebovat vapingové zařízení, doplňky nebo e-liquidy, nezapomeňte navštívit náš Vape Shop Mixvape pro vše, co potřebujete k Vašemu vapování!