Přehled druhů elektronických cigaret od A po Z

Nenechte se odradit zdánlivou složitostí. V našem článku stručně představíme jednotlivé typy. Dočtete se všechny podstatné informace, díky kterým si snadno vyberete zařízení, které vám bude vyhovovat.

Přehled druhů elektronických cigaret pro úplné začátečníky

Jako nováčci potřebujete hlavně jednoduchá a spolehlivá zařízení, která vyžadují jen minimální, nebo vůbec žádnou údržbu. Úplně první krůčky všech začátečníků by proto měly nejdříve vést do kategorie jednorázových e-cigaret. Následně můžete upgradovat do kategorie POD systémů a hned vám vysvětlíme proč.

5 důvodů, proč byste měli jako první zkusit jednorázovou e-cigaretu

  1. Super snadná manipulace – jednorázovku odbalíte, několikrát z ní krátce potáhnete a poté si už v klidu vapujete. Nemusíte nic dobíjet, mačkat ani měnit.
  2. Mají kompaktní velikost – vejdou se bez problému i do kapsy.
  3. Jsou dostupné v nikotinové i beznikotinové variantě.
  4. Užijete si opravdu intenzivní chuť.
  5. Kvalitní jednorázová e-cigareta nahradí 2 až 3 krabičky cigaret.
  6. Nízká pořizovací cena.

Jednorázové vapovačky musíte po použití vyhodit. Z dlouhodobého hlediska je tedy jejich používání finančně nákladnější než používání klasických vapo zařízení. Nováčci si můžou jejím prostřednictvím otestovat různé příchutě a koncentrace nikotinu. V oblibě je mají i příležitostní vapeři. Na cesty je využijí silní kuřáci a zkušení vapeři, když jim situace neumožňuje dobití jejich výkonnějšího modu. Jednorázovky mají pouze MTL potah, tedy stejně jako u klasického “šlukování” nejprve natáhnete vape do úst a poté do plic.

 

Máme skladem nejlepší jednorázové vapovačky.

Nakupte si výhodně do zásoby v našem e-shopu!

 

Co jsou POD systémy?

Neděste se, nejedná se o nic složitého. Naopak. POD systémy jsou velmi jednoduchá zařízení, která nevyžadují téměř žádnou údržbu. Mají nižší výkon, takže stejně jako v případě jednorázových e-cigaret šlukujete nejprve do úst  a až poté do plic (MTL potah).

Skládá se z:

  • baterie (tu dobíjíte s pomocí USB nabíječky),
  • vyměnitelné cartridge (obsahuje žhavící hlavu a liquid).

Tento typ vapovačky je tedy opakovaně plnitelný. Nemusíte ovšem řešit pravidelnou výměnu žhavící hlavy ani doplňování náplně (e-liquidu), protože měníte celou cartridge. Výměna je navíc superrychlá. Stačí jen vycvaknout starou a nacvaknout novou.

Pokud vám časem nabídka předvyplněných cartridgí přestane stačit, můžete si pořídit POD s plnícím portem. To vám po získání praxe umožní vapovat vlastnoručně namíchaný liquid.

Pen Style Vape MODS jsou optimální volbou pro středně pokročilé vapery

Pokud se rozhodnete pro koupi tohoto typu elektronické cigarety, měli byste mít už základní seznamovací fázi za sebou. Toto zařízení již vyžaduje údržbu.

Skládá se z:

Baterie se nabíjí nabíječkou. Žhavící hlavu a náustek měníte v pravidelných intervalech a musíte také doplňovat liquid a celé zařízení čistit. V této kategorii najdete nejen méně výkonné vapovačky pro potah MTL, ale i výkonnější zařízení umožňující potah DL (direct-lung), což v překladu znamená přímý potah do plic (podobně jako u vodní dýmky).

Náročné uspokojí jedině Box MOD sady

V této kategorii najdete nejsložitější, ale zároveň také nejvýkonnější vapo zařízení. Na své si zde přijdou vášniví vapeři, kteří si užívají nejen samotné vapování, ale vyhrají si i s údržbou. Tyto profesionální elektronické cigarety umožňují i úpravy. Díky tomu si vytvoříte vapovací přístroj přesně podle vašich individuálních potřeb.

Výkonné vapovačky ocení taky milovníci DL systémů a vyznavači cloudchasingu.

Dodáváme všechny druhy elektronických cigaret.

Špičkové e-cigarety u nás nakoupí začátečníci i zkušení vapeři včetně cloudchaserů.